μήνυμα
Καλάθι( 0 )
12 Προϊόντα που Βρέθηκαν
θέα: 24 48 96
επίδειξη 1-12 από 12
Κριτικές Χρήστη
 1. Κομψό Μήκος πατωμάτων Καθαρή πλάτη Ντραπέ Νυφικά

  Φόρεμα ταιριάζει απόλυτα, διότι γίνεται για τις μετρήσεις σας μπορείτε να στείλετε σε. Το υλικό είναι πολύ χαριτωμένο και ήμουν ερωτευμένος με το φόρεμα και την τιμή!!

  Κριτής : με Johnson Wilson Ημερομηνία : 02 / 18

 2. Κομψό Μήκος πατωμάτων Καθαρή πλάτη Ντραπέ Νυφικά

  Το φόρεμα είναι πολύ ωραία ποιότητα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Μόλις έκανα ένα λάθος με το μέγεθος. Αλλά νομίζω ότι είναι εύκολο να το φτιάξω στο μέγεθός μου. αλλά το ίδιο το φόρεμα είναι μια πολύ καλή ποιότητα, επίσης συσκευασίας είναι πολύ επαγγελματική. Μπορώ να σας συμβουλεύσει αυτό το φόρεμα σε όλους. Αργότερα θα προσπαθήσει να βάλει μερικές φωτογραφίες με το φόρεμά μου.

  Κριτής : με Bridges Murphy Ημερομηνία : 01 / 11

 3. Αμάνικο Οι πτυχωμένες μπούστο Πρησμένα Φυσικό Νυφικά

  Απολύτως εκπληκτικό νυφικό! Παρήγγειλα στην καραμέλα ροζ και θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένοι με αυτό. Το μόνο πράγμα είναι το τρένο είναι μεγαλύτερο από αυτό που βλέπετε στην εικόνα, αλλά εξακολουθεί να είναι ένα καταπληκτικό φόρεμα! Θα μπορούσε να είναι πιο ευτυχισμένοι με την υπηρεσία, όλα τα μηνύματα που απάντησαν εντός 24 ωρών και περίμενα μόνο λίγο πάνω από 2 εβδομάδες για το φόρεμα για να παραδοθεί. Θα σύστηνα ιδιαίτερα dresses.gr σε κανέναν.

  Κριτής : με Wild Bailey Ημερομηνία : 01 / 04

 4. Παραλία Μικρό Αμάνικο Από τον ώμο Ταφτάς Νυφικά

  Είμαι τόσο ενθουσιασμένος για να βρείτε ένα διαφορετικό νυφικό που ενσωματώνει τα χρώματά μου για το γάμο! Απρίλιος είναι ο χρόνος!!! Τόσο ενθουσιασμένος! Αγόρασα το φόρεμα κουμπάρας μου για τις αδελφές μου γάμο λίγες εβδομάδες πριν και ήταν ΠΟΛΎ ικανοποιημένος!! Σας ευχαριστώ dresses.gr!!

  Κριτής : με Anthony Baker Ημερομηνία : 12 / 30

 5. Παραλία Μικρό Αμάνικο Από τον ώμο Ταφτάς Νυφικά

  Μου αρέσει που είναι φτιαγμένα φόρεμα και η εξυπηρέτηση ήταν εξαιρετική. Δεν σχέδιο για την αγορά ένα φόρεμα για το 2ο χρόνο μου να είναι παντρεμένοι και είδα αυτό το φόρεμα και ερωτεύτηκε! Θα αγοράσει από την ιστοσελίδα σας και πάλι.

  Κριτής : με Bright Coleman Ημερομηνία : 12 / 21

 6. Παραλία Μικρό Αμάνικο Από τον ώμο Ταφτάς Νυφικά

  Παρήγγειλα αυτό το φόρεμα με προσαρμοσμένη μετρήσεις και ζήτησε ορισμένες αλλαγές στο πίσω μέρος. Έφτασε ακριβώς 20 ημέρες (περίπου μια εβδομάδα νωρίτερα!) και είναι μια τέλεια τακτοποίηση! Μοιάζει πολύ με τη φωτογραφία και είναι εξαιρετικής ποιότητας. Είμαι τόσο χαρούμενος με το φόρεμα μου! Σε ευχαριστώ πολύ!

  Κριτής : με Bertram Morrison Ημερομηνία : 09 / 27

 7. Παραλία Μικρό Αμάνικο Από τον ώμο Ταφτάς Νυφικά

  Θα ήθελα απλώς να σας στείλει ένα γρήγορο μήνυμα σχετικά με μεγάλη εξυπηρέτηση των πελατών σας. Έχω παραγγείλει το νυφικό μου μία ημέρα πριν από μια βιασύνη αποστολής θα ήταν απαραίτητη. Τα φορέματα είναι πανέμορφο και βοήθησε να κάνουν ξεχωριστή ημέρα μας υπέροχα. Θα σας συστήσω σίγουρα σε οποιεσδήποτε μελλοντικές νύφες. Ευχαριστώ πολύ!

  Κριτής : με Milne Bennett Ημερομηνία : 09 / 26

 8. Παραλία Μικρό Αμάνικο Από τον ώμο Ταφτάς Νυφικά

  Nice pick ups.. looks,, elegant and exquisite.. white color look nice on my skin and complement its good design.. besides, the satin material of this dress is slightly nice, which makes it dressier.

  Κριτής : με Belle Mitchell Ημερομηνία : 11 / 24

Πληροφορίες Εταιρείας
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Όροι Χρήσης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαρτυρίες
Πώς να παραγγείλετε
Πώς να παραγγείλετε
Εντοπισμός παραγγελίας
Μέτρηση οδηγός
Ταιριάζει & εγχειρίδιο σύνταξης κειμένων
Φόρεμα Βασικά Care
Πληρωμή & Παράδοση
Μέθοδος Πληρωμής
Τρόπος αποστολής
Τοποθεσίες Στέλνουμε
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Εξυπηρέτηση Πελατών
Συναλλαγματική πολιτική
Επιστροφή της πολιτικής
Επιστροφή Οδηγός Εφαρμογής
Κέντρο βοήθειας