μήνυμα
Καλάθι( 0 )

2019 Φορέματα μητέρων κλιμακωτή

3 Προϊόντα που Βρέθηκαν
θέα: 24 48 96
επίδειξη 1-3 από 3
Κριτικές Χρήστη
  1. Μέχρι τον αστράγαλο Φυσικό Γραμμή Α Κλεψύδρα Μητέρα φόρεμα

    Αγόρασα αυτό το φόρεμα ως φόρεμα "Mother of the Groom". Ήταν όμορφο, κομψό, άνετο όλη τη νύχτα. αλλά οι πολυεπίπεδες πιέτες βοηθούν να κρύψω τα εξογκώματα μου. Μου άρεσε το φόρεμα και έλαβα πολλά συμπληρώματα.

    Κριτής : με Gregory Lewis Ημερομηνία : 02 / 27

  2. Μέχρι τον αστράγαλο Φυσικό Γραμμή Α Κλεψύδρα Μητέρα φόρεμα

    Το λατρεύω! Αγαπήστε το χρώμα. Ήμουν νευρικός, γιατί είναι για τον γάμο του γιου μου, αλλά είναι τέλειος! Και ταίριαζε τέλεια! Ευχαριστώ πολύ !

    Κριτής : με Henry Roberts Ημερομηνία : 08 / 21

  3. Μέχρι τον αστράγαλο Φυσικό Γραμμή Α Κλεψύδρα Μητέρα φόρεμα

    Παρήγγειλα αυτό το φόρεμα για τον γάμο των γιων μου. Είναι όμορφο. Η ποιότητα είναι εξαιρετική, θα τους έδινα 5 αστέρια για όλα Σας ευχαριστώ και προκλητικά θα παραγγείλω ξανά από εσάς και θα συνιστούσα τον ιστότοπό σας σε όλους ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    Κριτής : με Dickens Reid Ημερομηνία : 05 / 15

  4. Μέχρι τον αστράγαλο Φυσικό Γραμμή Α Κλεψύδρα Μητέρα φόρεμα

    Έλαβα το φόρεμά μου και ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που το δοκιμάσα ... ειδικά αφού το είχα προσαρμοστεί. Ανησυχούσα ότι δεν θα ταίριαζε ή ότι θα έπρεπε να το αλλάξω, αλλά με έκπληξη, ταιριάζει τέλεια !!! Την ημέρα του γάμου της κόρης μου, έλαβα τόσα πολλά κομπλιμέντα και μου ρωτήθηκε πού πήρα το φόρεμά μου. Συνιστούσα την υπηρεσία σας όσο το δυνατόν περισσότερο. Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη υπηρεσία σας και σίγουρα θα το χρησιμοποιήσω ξανά στο εγγύς μέλλον.

    Κριτής : με Baldwin Paterson Ημερομηνία : 07 / 19

  5. Μέχρι τον αστράγαλο Φυσικό Γραμμή Α Κλεψύδρα Μητέρα φόρεμα

    Αυτή ήταν η πρώτη μου παραγγελία από εσάς και ήμουν πολύ ευχαριστημένος με την επιλογή μου. Το φόρεμα έμοιαζε ακριβώς όπως εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα και μου ταιριάζει τέλεια. Παρήγγειλα αληθινό μέγεθος και ταιριάζει όπως το πραγματικό μέγεθος. Θα συνιστούσα σε οποιονδήποτε να εξερευνήσει τον ιστότοπό του, καθώς έχει μεγάλη ποικιλία για να προσφέρει όλα τα μεγέθη και τα γούστα. Σας ευχαριστώ που κάνατε το φόρεμα της Μητέρας της Νύφης τέλειο για το γάμο των κορών μου.

    Κριτής : με Kit Brooks Ημερομηνία : 02 / 05

  6. Μέχρι τον αστράγαλο Φυσικό Γραμμή Α Κλεψύδρα Μητέρα φόρεμα

    Αυτό το φόρεμα ήταν απλά όμορφο, πήρε τόσες πολλές φιλοφρονήσεις μιλώντας για ένα πώμα εμφάνισης αυτό το φόρεμα ήταν αυτό. Φορούσα σε μια μετά πέντε συγκέντρωση όλοι το αγάπησαν. Θα συνιστούσα αυτό το φόρεμα.

    Κριτής : με Vincent Campbell Ημερομηνία : 04 / 09

  7. Χάντρες Φυσικό Αμάνικο Φθινόπωρο Μέχρι τον αστράγαλο Μητέρα φόρεμα

    Δεν έχω ποτέ εμπειρία σε απευθείας σύνδεση αγορές, μετά την ανάγνωση των σχολίων σε αυτό το site, έκανα την απόφασή μου και διέταξε αυτό το φόρεμα σε γκρι ... έφτασε μέσα σε 3 εβδομάδες και πολύ καλά κάνει. επίσης έθιμο είναι το μήκος του αστραγάλου και δεν χρεώνουν επιπλέον χρήματα ... θα αγοράσει σίγουρα από εδώ και πάλι ...

    Κριτής : με Norton Simpson Ημερομηνία : 05 / 20

  8. Σέσουλα Μακρύ Άνοιξη Χάνει 2 κομμάτι Επίσημη Μητέρα φόρεμα

    Απλά πήρα αυτό το φόρεμα! Φορτώθηκε σε ακριβή ώρα και με συγκλονιστή την ποιότητα αυτού του φόρεμα. Αυτό το φόρεμα φαίνεται καταπληκτικό! Παραδέχομαι ότι ήμουν λίγο διστακτική διατάσσοντας το φόρεμα από το διαδίκτυο, θέαμα αόρατο. Αλλά όλοι αυτοί οι φόβοι άρχισαν να λιώνουν όταν είχα τη χαρά να ανταλλάξω ερωτήσεις με το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών.

    Κριτής : με Goldsmith Collins Ημερομηνία : 04 / 07

  9. Μέχρι τον αστράγαλο Φυσικό Γραμμή Α Κλεψύδρα Μητέρα φόρεμα

    Χρειάστηκαν λιγότερο από 3 εβδομάδες και άνοιξε το ήμουν συγκλονισμένος από το πόσο όμορφο ήταν αυτό το επίσημο φόρεμα. είναι ακριβώς όπως η εικόνα και έχει πολύ καλή ποιότητα! Στην αρχή, είμαι το dresses.gr για να παραγγείλω ένα επίσημο φόρεμα στο διαδίκτυο, αλλά η εξυπηρέτηση πελατών σας με απαλλάσσει. Μάντεψε? Πήρα το καλύτερο μου φόρεμα!

    Κριτής : με Graham Rogers Ημερομηνία : 04 / 07

Πληροφορίες Εταιρείας
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Όροι Χρήσης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαρτυρίες
Πώς να παραγγείλετε
Πώς να παραγγείλετε
Εντοπισμός παραγγελίας
Μέτρηση οδηγός
Ταιριάζει & εγχειρίδιο σύνταξης κειμένων
Φόρεμα Βασικά Care
Πληρωμή & Παράδοση
Μέθοδος Πληρωμής
Τρόπος αποστολής
Τοποθεσίες Στέλνουμε
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Εξυπηρέτηση Πελατών
Συναλλαγματική πολιτική
Επιστροφή της πολιτικής
Επιστροφή Οδηγός Εφαρμογής
Κέντρο βοήθειας