μήνυμα
Καλάθι( 0 )

Αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί

4 Προϊόντα που Βρέθηκαν
θέα: 24 48 96
επίδειξη 1-4 από 4
Κριτικές Χρήστη
  1. Φθινόπωρο βάρκα Γραμμή Α Κλεψύδρα Φυσικό Νυφικά

    Vestido muito elegante. Acabei de encomendar este vestido para o meu casamento no próximo mês.. Bem, ficou mais bonita pessoalmente do que nas fotos. Encomendei o meu tamanho normal de nós 6 e ele se encaixa muito bem. Não preciso de mais alternâncias. Beading brilhante sobre o decote também fantástico.

    Κριτής : με Saroyan Lee Ημερομηνία : 07 / 15

  2. Φθινόπωρο βάρκα Γραμμή Α Κλεψύδρα Φυσικό Νυφικά

    Όπως και οι περισσότεροι εδώ, ήμουν εξαιρετικά διστακτικός να αγοράσω ένα νυφικό στο διαδίκτυο, ειδικά χωρίς να ξέρω αν θα μπορούσα να το επιστρέψω. Αλλά κατάλαβα για την τιμή που θα το δοκιμάσω ούτως ή άλλως. Είμαι τόσο χαρούμενος που διέταξα το φόρεμά μου. Είναι απολύτως υπέροχο και η ποιότητα είναι τόσο καλή ή καλύτερη από κάποια από τα $ 1000 + φορέματα που δοκίμασα σε μπουτίκ. Η δαντέλα και η λεπτομέρεια είναι υπέροχα και το φόρεμα είναι παχύ και δεν φαίνεται. Παρήγγειλα το προσαρμοσμένο μέγεθος και δεν χρειάζομαι καμία αλλαγή. Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το φόρεμα και θα παραγγείλω ξανά από αυτόν τον καταπληκτικό ιστότοπο.

    Κριτής : με Catharine, Lewis Ημερομηνία : 11 / 07

  3. εξώπλατο Τιράντες σπαγγέτι Μήκος πατωμάτων Νυφικά

    Πραγματικά χαρούμενος με το φόρεμά μου. Πολύ καλή ποιότητα και ταιριάζει απόλυτα. Μοιάζει με τις εικόνες. Γρήγορη παράδοση και άριστη εξυπηρέτηση.

    Κριτής : με Lily Gonzalez Ημερομηνία : 04 / 22

  4. εξώπλατο Τιράντες σπαγγέτι Μήκος πατωμάτων Νυφικά

    Το φόρεμά μου έφτασε γρήγορα και η ποιότητα είναι τόσο καλή. Ήμουν νευρικός να παραγγείλω Σε σύνδεση, αλλά αυτό το φόρεμα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Φαίνεται ακόμα καλύτερα στο πρόσωπο. Συνιστάται ιδιαίτερα. Θα παραγγείλει ξανά από αυτόν τον ιστότοπο.

    Κριτής : με Montgomery Howard Ημερομηνία : 03 / 18

  5. Τετράγωνο Χειμώνας Αντικείμενα που έχουν συλλεχθεί Νυφικά

    Το μόνο που μπορώ να πω είναι WOW !!! Ήταν περισσότερο από όσο θα μπορούσα να φανταστώ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με αυτή την ιστοσελίδα την εξυπηρέτηση πελατών και το όμορφο φόρεμα που θα φορέσω την ημέρα του γάμου μου την επόμενη εβδομάδα! ευχαριστώ το Dresses.gr.

    Κριτής : με Thodore Stewart Ημερομηνία : 03 / 01

  6. Φθινόπωρο βάρκα Γραμμή Α Κλεψύδρα Φυσικό Νυφικά

    Μου άρεσε το νυφικό! Όταν ήρθε στο σπίτι ήμουν λίγο τρομάξει που μπορεί να μην ταιριάζει ... αλλά ήταν τέλεια και κοίταξα εκπληκτικό την μεγάλη ημέρα μου !! Συνιστώ πραγματικά αυτό το φόρεμα και το Dresses.gr για μια εξαιρετική εξυπηρέτηση !!

    Κριτής : με Bruno Morris Ημερομηνία : 12 / 11

  7. Μαργαριτάρια Πλευρά σχισμή Κήπος Μικροκαμωμένη Νυφικά

    Βρήκα το φόρεμα των ονείρων μου στην ιστοσελίδα σας. Είμαι βέβαιος ότι είναι αυτό. Αλλά ήμουν νευρικός για την ποιότητα για την τιμή είναι τόσο φθηνή. Τα γεγονότα απέδειξαν ότι δεν χρειάζεται να έχω τις πρόσθετες ανησυχίες. Αυτό το φόρεμα είναι αυτό που περίμενα. Θα ξανασυναντηθώ μαζί σας! Είστε ένας τίμιος πωλητής. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα με αφήσετε να απογοητευτώ!

    Κριτής : με Bertram Rodriguez Ημερομηνία : 12 / 05

  8. Φθινόπωρο βάρκα Γραμμή Α Κλεψύδρα Φυσικό Νυφικά

    Αυτό είναι το πιο όμορφο φόρεμα ποτέ. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε κανέναν. Απολύτως πανέμορφο. Ήρθε σε λιγότερο από 2 εβδομάδες.

    Κριτής : με Abraham Lopez Ημερομηνία : 12 / 02

  9. Μαργαριτάρια Πλευρά σχισμή Κήπος Μικροκαμωμένη Νυφικά

    Έλαβα το φόρεμά μου και είναι όμορφο! Το αγαπώ απόλυτα και ταιριάζει απόλυτα. το προσωπικό εξυπηρέτησης πελατών ήταν τόσο υπομονετικό με όλες τις ερωτήσεις μου και το αίτημά μου για ελαφριά προσαρμογή. Είμαι ενθουσιασμένος με το πώς όλα έβγαλαν και δεν μπορώ να περιμένω να το φορέσω την ημέρα του γάμου μου. Σας ευχαριστώ!!!

    Κριτής : με Taylor Clark Ημερομηνία : 11 / 03

  10. εξώπλατο Τιράντες σπαγγέτι Μήκος πατωμάτων Νυφικά

    Παραγγείλαλα αυτό το φόρεμα για τη μικρή αδερφή μου και ήταν εκπληκτικά όμορφη και πολύ μοναδική !!!! Το μέγεθος είναι σωστό και μου ταιριάζει τέλεια !!!! Το πήραμε στο διαδίκτυο αμφίβολο αλλά είμαστε τόσο χαρούμενοι για την ποιότητα του φόρεμα και αυτή την ιστοσελίδα.

    Κριτής : με Tout Morrison Ημερομηνία : 06 / 20

Πληροφορίες Εταιρείας
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Όροι Χρήσης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαρτυρίες
Πώς να παραγγείλετε
Πώς να παραγγείλετε
Εντοπισμός παραγγελίας
Μέτρηση οδηγός
Ταιριάζει & εγχειρίδιο σύνταξης κειμένων
Φόρεμα Βασικά Care
Πληρωμή & Παράδοση
Μέθοδος Πληρωμής
Τρόπος αποστολής
Τοποθεσίες Στέλνουμε
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Εξυπηρέτηση Πελατών
Συναλλαγματική πολιτική
Επιστροφή της πολιτικής
Επιστροφή Οδηγός Εφαρμογής
Κέντρο βοήθειας