μήνυμα
Καλάθι( 0 )
Αρχική Αξεσουάρ γάμου Γαμήλια παπούτσια Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν
Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 1 Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 2 Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 3 Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 4 Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 5 Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 6 Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 7 Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 8 Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 9 Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 10
Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 1Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 2Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 3Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 4Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 5Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 6Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 7Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 8Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 9Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν - Σελίδα 10

Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν #D31500410

Τιμή
€ 60,68
Μέγεθος
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
Επιλογή
Λευκό
Ελεφαντόδοντο
Μπλε
Μωβ
Κόκκινο
Μαύρο
Ροζ
Ασήμι
Σαμπάνια
ΠΟΣΟΤΗΤΑ :   

Πελάτες, επίσης, ευχαριστημένος

Περιγραφή προϊόντος

Διάγραμμα μεγέθους παπουτσιών

 • Μέγεθος: 33 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 21.0 CM, Πλάτος 7.0 CM
 • Μέγεθος: 34 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 21.5 CM, Πλάτος 7.5 CM
 • Μέγεθος: 35 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 22.0 CM, Πλάτος 8.0 CM
 • Μέγεθος: 36 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 23.0 CM, Πλάτος 8.5 CM
 • Μέγεθος: 37 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 23.5 CM, Πλάτος 9.0 CM
 • Μέγεθος: 38 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 24.0 CM, Πλάτος 9.5 CM
 • Μέγεθος: 39 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 25.0 CM, Πλάτος 10 CM
 • Μέγεθος: 40 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 25.5 CM, Πλάτος 10.5 CM
 • Μέγεθος: 41 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 26.0 CM, Πλάτος 11.0 CM
 • Μέγεθος: 42 Κατάλληλο για πόδια, Μακρύς 26.5 CM, Πλάτος 11.5 CM

περισσότερες λεπτομέρειες

 1. Χρώμα: Για να επιλέξετε το χρώμα το ίδιο με την εικόνα, παρακαλούμε επιλέξτε
 2. Μέτρηση: Πριν από την επιλογή του μεγέθους, παρακαλούμε δείτε το διάγραμμα μεγέθους μας και οδηγό μέτρησης για αναφορά. Για να ντύνονται πιο υγιής, σας προτείνουμε να επιλέξετε έθιμο, προσαρμοσμένο μέγεθος είναι ελεύθερη
 3. Αυτό δεν είναι ένα είναι στο απόθεμα φόρεμα. (Δείτε την διαδικασία παραγωγής)
 4. Ειδικότητα Υπηρεσία Dresses.gr: Μπορούμε να κάνουμε ένα φόρεμα με εικόνες που μας παρέχετε. Χαμηλές τιμές! κάντε κλικ εδώ για να δείτε περισσότερες λεπτομέρειες.
 5. Το σουτιέν είναι χτισμένο σε αυτό το φόρεμα.
 6. Στις περισσότερες περιπτώσεις, αξεσουάρ (πέπλα, μπολερό, κασκόλ, γάντια, κ.λπ. ..,) Εμφανίζεται στις φωτογραφίες δεν περιλαμβάνονται στην τιμή της φόρεμα και πωλούνται ξεχωριστά.
 7. Μπορούμε να ανταποκρίνονται στις προσωπικές σας ανάγκες. Μπορείτε να αφήσετε ένα μήνυμα για τη σειρά και στη συνέχεια θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για επιβεβαίωση.

Λεπτομέρεια εικόνων

Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατένΓυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατένΓυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατένΓυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατένΓυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν
Γυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατένΓυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατένΓυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατένΓυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατένΓυναικεία παπούτσια σατινέ με λεπτή ζώνη και παπούτσια για σατέν

Επαγγελματική και σοβαρή δουλειά

 • Ωραία υλικά
  Επιλέγουμε πάντα υψηλής ποιότητας υφάσματα για να δημιουργήσουμε κάθε φόρεμα. Μοδίστρες μας χρησιμοποιούν εξελιγμένες ικανότητες για να κάνει το φόρεμά σας με ζωηρά χρώματα, πλούσια υφή και να είναι λαμπερό.

 • Αφρώδη διακόσμηση
  Πολλά από τα φορέματα μας διαθέτουν sparkly beading στα μανίκια και τη μέση. Επαγγελματική μοδίστρες περνούν ώρες επιδέξια ράψιμο στις χάντρες και μαργαριτάρια να τελειοποιήσει ένα κομψό και κλασικό σχεδιασμό για εσάς.

 • Υπέροχα κεντήματα
  Κέντημα επανεπενδύουν φόρεμα με λεπτή και πολυτελή εμφάνιση, είναι μια ξεχωριστή διακόσμηση που δεν μπορεί να αντικατασταθεί από τη μηχανή. Κέντημα απαιτεί εξαιρετική τεχνολογία και συγκεκριμένο όραμα, την επαγγελματική ράφτες μας θα κεντώ εξαίσια μοτίβο για το φόρεμά σας.

 • Χέρι βολάν
  Σχεδιασμό ruching χέρι δεν είναι μόνο διακόσμηση για το φόρεμά σας, μπορεί να σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα σχήμα-κολακευτικό σιλουέτα. Ράφτες μας κάνουν όλους ruching με το χέρι για να δημιουργήσετε το τέλειο σχήμα φόρεμα για εσάς.

 • Λεπτή απλικέ
  Απλικέ χεριών είναι μια εκπληκτική λεπτομέρεια για να κάνει το φόρεμα πιο ελκυστική. Μοναδικό design φόρεμα και λεπτή απλικέ χέρι θα σας παρουσιάσει τέλεια φορέματα.

 • Γρήγορη & ασφαλή παράδοση
  Συνεργαζόμαστε με διεθνώς αξιόπιστη παρόχους υπηρεσιών υλικοτεχνικής υποστήριξης, όπως η DHL, UPS και της Fedex για να εξασφαλίσει την παράδοση ασφαλή και γρήγορη.

Κριτικές Χρήστη

Ερωτήσεις και απαντήσεις

Πληροφορίες Εταιρείας
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Όροι Χρήσης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαρτυρίες
Πώς να παραγγείλετε
Πώς να παραγγείλετε
Εντοπισμός παραγγελίας
Μέτρηση οδηγός
Ταιριάζει & εγχειρίδιο σύνταξης κειμένων
Φόρεμα Βασικά Care
Πληρωμή & Παράδοση
Μέθοδος Πληρωμής
Τρόπος αποστολής
Τοποθεσίες Στέλνουμε
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Εξυπηρέτηση Πελατών
Συναλλαγματική πολιτική
Επιστροφή της πολιτικής
Επιστροφή Οδηγός Εφαρμογής
Κέντρο βοήθειας