Οι εορταστικές εορταστικές εκδηλώσεις του εργοστασίου θα επηρεαστούν από τον Ιανουάριο μέχρι τα μέσα Φεβρουαρίου,
Σας συμβουλεύουμε να παραγγείλετε τον Δεκέμβριο, δεν μπορούμε να το παραδώσουμε εγκαίρως κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.
X
  
μήνυμα
Καλάθι( 0 )

Νυφικά Ασήμι

4 Προϊόντα που Βρέθηκαν
θέα: 24 48 96
επίδειξη 1-4 από 4
Κριτικές Χρήστη
 1. Μήκος πατωμάτων Εκκλησία Χαμηλή Μέση Χειμώνας Νυφικά

   Stunning dress so very stunning! I picked the color champagne as Im a older bride My breath caught when I opened the package! My wedding isnt for 15 more weeks, but I cant wait to wear it on my special day! A definate 5 stars!

  Κριτής : με Abbott Reid Ημερομηνία : 10 / 11

 2. Χαμηλή Μέση Τραίνο παρεκκλησιών Σατέν Ασήμι Νυφικά

  Απολύτως ένα γοητευτικό και κομψό φόρεμα! Μου χωράει πάρα πολύ και μου αρέσει το ύφασμα υψηλής ποιότητας και τις λεπτομέρειες των λεπτών δαντελών εφαρμογών. Οι δαντέλες εφαρμογές στο φόρεμα είναι ακριβώς αυτό που μπορείτε να δείτε στην οθόνη. Το μόνο που μπορώ να πω είναι απλά εκπληκτικό! Ταχύτητα ναυτιλίας είναι αυτό που θα ήταν σε οποιοδήποτε άλλο site για τη ναυτιλία εκτός της χώρας. Σκεφτείτε λοιπόν πριν από την παραγγελία εάν έχετε μια προθεσμία και το κάνετε με αρκετό χρόνο. Προσωπικά, τα αντικείμενα αξίζει να περιμένουν.

  Κριτής : με Margery Robinson Ημερομηνία : 11 / 29

 3. Σατέν Φυσικό Οι πτυχωμένες μπούστο άτυπος Νυφικά

  η εξυπηρέτηση πελατών είναι πέρα από την φανταστική!! Στην πραγματικότητα, έλαβα το φόρεμα, όπως θα έπρεπε να ακυρώσω την παραγγελία μου. Παρήγγειλα μια διαφορετική φόρεμα και ενημερώθηκε το πήρε ακυρώθηκε. Το φόρεμα ήταν για το γάμο μου σε λιγότερο από ένα μήνα. Σε έναν πανικό παρήγγειλα αυτό το φόρεμα, και εξυπηρέτησης πελατών που εργάστηκαν μαζί μου κάθε βήμα του τρόπου. Αποδείχθηκε, υπήρχε ένα πρόβλημα στο σύστημα ή όπου διέταξε πρωτότυπο φόρεμα μου και κατέληξα να λαμβάνουν μου πρωτότυπο φόρεμα. Γρήγορα επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και ενημέρωσε να παρακαλούμε να ακυρώσω την παραγγελία μου. Ήταν τόσο ωραία και κατανόηση και με ενημέρωσε μου έδινε πλήρη επιστροφή μου. Απλά Εξαιρετικό!

  Κριτής : με Marshall Russell Ημερομηνία : 02 / 20

 4. Χαμηλή Μέση Τραίνο παρεκκλησιών Σατέν Ασήμι Νυφικά

  Απολύτως καταπληκτική φόρεμα, ήμουν τόσο έκπληκτος πόσο γρήγορα έφτασε το δέμα μου, όπως ήμουν στο Φεστιβάλ και δεν μπορούσα να περιμένω για να δοκιμάσετε το φόρεμά μου... ταιριάζει απίστευτα και είναι τόσο σούπερ πανέμορφο, δεν μπορώ να περιμένω για την ημέρα του γάμου μου τώρα!

  Κριτής : με Dickey Clark Ημερομηνία : 01 / 10

 5. Χαμηλή Μέση Τραίνο παρεκκλησιών Σατέν Ασήμι Νυφικά

  Το φόρεμα ήταν όπως ήταν αναμενόμενο, απολύτως όμορφο! Έφθασε πολύ άμεση και έγκαιρη. Ταιριάζει σαν τελειότητα. Η κατάπληξή του! Το λατρεύω!! Μόνο παράπονο είναι ότι επιθυμώ που είχαν δημιουργήσει ένα μαξιλαράκι για το τραίνο παρεκκλησιών αλλά αλλιώς Εξαιρετικό όλα γύρω. Σε ευχαριστώ πολύ!

  Κριτής : με Victor Johnston Ημερομηνία : 12 / 30

 6. Χαμηλή Μέση Τραίνο παρεκκλησιών Σατέν Ασήμι Νυφικά

  Αυτό το φόρεμα είναι όμορφο. Παρήγγειλα αυτό το φόρεμα για το γάμο μου στο ασήμι. Το φόρεμα είναι πολύ λεπτομερής, όπως ακριβώς και η εικόνα. Τις πούλιες κάνει πραγματικά την πτώση που ξεχωρίζουν.

  Κριτής : με Mackintosh Campbell Ημερομηνία : 12 / 14

 7. Χαμηλή Μέση Οι πτυχωμένες μπούστο 2014 Μικρό Νυφικά

  Η παράδοση είναι πολύ γρήγορη, αλλά, απλά βρείτε ένα σήμα δεξιά στο κέντρο του θώρακα. Φαίνεται να έχουν λερωμένη και στη συνέχεια προσπάθησε να καθαριστούν. Ευχαριστώ τον Θεό, δεν μου χρεώνουν πολύ... και γύρισε να είναι εξαιρετική... φαίνεται ακόμα καλύτερα από ό, τι η εικόνα δείχνει...

  Κριτής : με Simpson Stewart Ημερομηνία : 10 / 15

Πληροφορίες Εταιρείας
Σχετικά με εμάς
Επικοινωνήστε μαζί μας
Όροι Χρήσης
Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων
Μαρτυρίες
Πώς να παραγγείλετε
Πώς να παραγγείλετε
Εντοπισμός παραγγελίας
Μέτρηση οδηγός
Ταιριάζει & εγχειρίδιο σύνταξης κειμένων
Φόρεμα Βασικά Care
Πληρωμή & Παράδοση
Μέθοδος Πληρωμής
Τρόπος αποστολής
Τοποθεσίες Στέλνουμε
Εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης
Εξυπηρέτηση Πελατών
Συναλλαγματική πολιτική
Επιστροφή της πολιτικής
Επιστροφή Οδηγός Εφαρμογής
Κέντρο βοήθειας